Barbeque Zuiddorpe 31 augustus - Jubilate Deo

Ga naar de inhoud
Foto's en Video's > 2022
Barbecue voor onze koorleden met partners.

 
 
Op woensdag 31 augustus waren wij uitgenodigd in de tuin bij Els en Walter van de Vijver voor een gezellige barbecue. Op 3 personen na waren alle koorleden aanwezig.
 
Het was prachtig weer en in de tuin stond alles kant en klaar netjes opgesteld, er was door nijvere handen al heel veel werk verzet! Els kreeg uit handen van Trees Rijk een bos bloemen overhandigd. Vervolgens  werd er een glaasje Cava of jus d’orange geschonken.  Daarna kon wie dat wilde een kijkje nemen in de prachtige tuin.
 
Toen was het tijd om plaats te nemen in de grote tent waar de tafels gedekt stonden.  Ieder kon zelf  inschenken wat hij wilde drinken en het eerste lekkere hapje was een vishapje in folie gegaard.
 
Op de tafels in de buurt van de barbecue  stonden allerlei bijproducten als aardappelsalade, groenten en sausjes. Daarna kon men vlees afhalen bij de chef achter de barbecue.
 
Het smaakte iedereen heerlijk, we kwamen niets tekort. En niet onbelangrijk,  het was reuze gezellig er was een goede sfeer!
 
Aan het eind van dit samenzijn las Trees nog een prachtig gedicht voor wat zij zelf had opgesteld voor onze dirigent Jos van der Linden ter ere van zijn 10 jarig jubileum als dirigent . Dit was 2 jaar geleden maar door Corona was het niet eerder voorgelezen. Jos was er mee in zijn nopjes en Trees kreeg hiervoor een welgemeend applaus.
 
Els en alle helpers werden bedankt voor hun inspanningen en kregen ook een applaus.
 
We kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige barbecue.
 
Created with WebSite X5
Terug naar de inhoud